Champagne Master Class

Champagne Master Class

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Champagne Master Class

Champagne Master Class med Thierry Forget, fra ‘Champagne Forget-Chemin’, uddannet Ønolog ved universitetet i Reims, Champagne. 

Du skal møde Thierry Forget, 4. generation og husets winemaker. Han er ikke hvem-som-helst; udover at være født til jobbet og have champagne i årerne, er han netop valgt som President for ‘Club Trésors’, der omfavner 28 vingårde og deres individuelle årgangschampagner ‘Special Club’. Ved denne Master Class kommer du til at høre om champagne fra én af de dygtigste personer i Champagne!

Master class inkluderer smagning og gennemgang af champagnevin gennemi 4 champagner af type:  Bæredygtig-, Premier Cru- og Vintage champagne. Der serveres vand, brød og efterfølgende Charcuteri

Varighed 1.5 time + 30 min til let spise og spørgsmål.

Dato: Fredag den 26. oktober kl 19.00 – 21.00

Booking ved køb af billet – begrænset antal pladser

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »