Byvandring: besættelse- og befrielsestiden i Hørsholm

Byvandring: Besættelsestiden i Hørsholm og Rungsted

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Byvandring: besættelse- og befrielsestiden i Hørsholm

Snør vandreskoene og kom med Historiefællesskabet på lokalhistorisk vandretur i Hørsholm og Rungsted: Hør om en ung modstandsmands og en jødisk drengs skæbne, om nazistiske topfolk og nazistiske håndlangere, om en kendt tøjhandlers dobbeltspil, en efterretningskvindes dramatiske flugt….og meget mere!
Kom med på en frisk 7 km vandretur med historiker Ingeborg Philipsen i besættelsestidens Hørsholm og Rungsted 1940-1945.
Vi begynder turen med en introduktion på den hyggelige Rungsted Stationsstuen på Rungsted Kyst Station. Turen varer ca. 3 timer. Pris pr. person 140 kr. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage – og smage en kop Richs-kaffe, som man drak den under besættelsen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »