Byvandring: besættelse- og befrielsestiden i Hørsholm

Byvandring: besættelse- og befrielsestiden i Hørsholm

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Byvandring: besættelse- og befrielsestiden i Hørsholm

Snør vandreskoene og kom med Historiefællesskabet på lokalhistorisk vandretur i Hørsholm og Rungsted: Hør om en ung modstandsmands og en jødisk drengs skæbne, om nazistiske topfolk og nazistiske håndlangere, om en kendt tøjhandlers dobbeltspil….og meget mere!
Kom med på en frisk 7 km vandretur med historiker Ingeborg Philipsen i besættelsestidens Hørsholm og Rungsted 1940-1945.
Vi begynder turen med en introduktion på den hyggelige Rungsted Stationsstuen cafe på Rungsted Kyst Station. Turen varer ca. 3 timer.
Pris pr. person 140 kr. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage – og smage en kop Richs-kaffe, som man drak den under besættelsen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »