Bøvlet med Blixen – Zenia Stampe

Bøvlet med Blixen - Zenia Stampe

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Bøvlet med Blixen – Zenia Stampe

Karen Blixen er sammen med H.C. Andersen, Søren Kierkegaard og Niels Bohr blandt de internationalt mest kendte og berømmede danskere. En national stolthed og selvskrevet til vores litteraturkanon.

Men vi har vores bøvl med Blixen. ”Bøvl” forstået som de spørgsmål, som samtiden og et blik tilbage på historien rejser.

Hvordan skal vi forholde os til en kostbar litteratur, der visse steder ikke understøtter et moderne verdenssyn? Skal vi kigge væk? Skal vi censurere? Eller er der nuancer, vi ikke ser?

I denne salonserie inviterer Karen Blixen Museum Rungstedlund en række markante politikere indenfor til at samtale om litteratur og politik med udgangspunkt i Den afrikanske farm.

Denne aftens gæst er Zenia Stampe, MF og næstformand for Folketingets  kulturudvalg og kulturordfører for Radikale Venstre.

Vært for samtalen er Jakob Malling Lambert.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »