Blixen & universet — poesi, videnskab og musik

Blixen & universet

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Blixen & universet — poesi, videnskab og musik

Den 18. august 2023 drager Karen Blixens originale fyldepen på mission i rummet med den danske astronaut Andreas Mogensen og Den Internationale Rumstation ISS. Karen Blixen brugte denne fyldepen sammen med andre skriveredskaber til at bringe sine fortællinger ud til alverdens læsere.

Pennens rumrejse skal selvfølgelig markeres. Det gør vi denne eftermiddag med et særligt arrangement, som væver Karen Blixens tanker om universet sammen med digte skrevet af teoretisk fysiker Jesper Møller Grimstrup tilsat musikalske mellemstykker spillet af guitarist August Campeotto og jazz-bassist Matthias Petri.

Museumsdirektør Elisabeth Nøjgaard indleder arrangementet og fortæller om symbolikken i fyldepennens mission i rummet.

Herefter fremfører skuespiller Morten Thunbo brevudvekslinger mellem Karen Blixen og Thomas Dinesen samt udvalgte digte af teoretisk fysiker og forfatter Jesper Møller Grimstrup.

Oplæsningerne akkompagneres af guitarist August Campeotto og bassist Matthias Petri.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »