Blixen og trækfuglene

Blixen og trækfuglene

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Blixen og trækfuglene

På denne vandring udforsker vi Karen Blixens store kærlighed til trækfuglene, som hele livet igennem var en stor inspirationskilde til hendes liv og forfatterskab. 

Karen Blixen holdt meget af trækfugle, og få år før sin død oprettede hun Rungstedlund Fuglereservat med et ønske om at bevare et stykke vild natur som fristed for de vilde fugle.

Vi hører fortællinger om Karen Blixens relation til trækfuglene og om de fantastiske egenskaber der gør, at en lille fugl kan trække hundredvis af kilometer på en dag tværs over kontinenterne. Undervejs går vi på udkig efter nogle af de trækfugle, som opholder sig i Fuglereservatet lige netop nu.

Måske vi er heldige at høre munken synge eller få et glimt af den farverige rødstjert.

Hvor mange trækfugle vi ser og hører, afhænger af vind, vejr og held.

Museet udlåner kikkerter i begrænset antal.

Turleder: Biolog Anne-Mette Høeg Andersen

Mødested: Gårdspladsen foran museet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »