Blixen og musikken

Blixen og musikken

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Blixen og musikken

Karen Blixen voksede op i en familie, der elskede at samle sig om sang, violinspil og klaver i den store kaminstue på Rungstedlund. Musikken bar hun med sig ind i sit voksne liv, og hendes forfatterskab kom til at bære præg af hendes særlige sans for toner, stemmer og melodier. På farmen i Kenya spillede hun ofte både gamle danske sange såvel som Händel og Mozart på den gamle grammofon, som i dag står i ‘Den grønne stue’ på Rungstedlund.

I dette musikalske foredrag fortæller museumsguide Lene Brandt om musikkens betydning for Karen Blixens liv og forfatterskab, og Trio Sono væver tonerne fra yndlingskomponisterne ind i fortællingen med afsæt i Blixens store pladesamling, hvormed de mange referencer til musik i både breve og forfatterskab bliver levendegjort.

Lene Brandt har været tilknyttet Karen Blixen Museum i mere end 10 år, og er en entusiastisk og indlevende formidler, hvis viden om Blixens liv og værk spænder bredt. Trio Sono mødte hinanden i DR Symfoniorkestret i 2010, og har siden spillet utallige koncerter både kammermusikforeninger, kirker og på festivaler i Danmark.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »