Blixen i børnehøjde – Familieomvisning

Blixen i børnehøjde - Familieomvisning på Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Blixen i børnehøjde – Familieomvisning

Kom med på en omvisning i Karen Blixens smukke stuer i sommerferien, hvor I vil blive inviteret på en rejse gennem hendes liv og bøger.

På denne omvisning kan I bruge jeres fantasi og sanser. I opfordres til at lægge mærke til de forskellige elementer i omgivelserne: farverne, spejlene, blomsterne, møblerne, tegningerne og malerierne. Ved at være opmærksom på detaljerne vil I få en dybere forståelse for Karen Blixens verden.

Omvisningen er tilpasset deltagernes alder og formidler Karen Blixens liv og historier med fokus på børn og deres forældre. Dette sikrer, at alle får en meningsfuld og engagerende oplevelse.

Familieomvisningerne varer typisk mellem 30-45 minutter og bliver guidet af erfarne omvisere, der brænder for at fortælle de mange historier, som Karen Blixens hjem rummer. De vil sørge for at gøre omvisningen sjov, interaktiv og spændende for alle.

Tag med på denne spændende omvisning, og få en unik indsigt i Karen Blixens liv og forfatterskab. Det er en fantastisk måde for børn og deres familier at lære om en af Danmarks mest betydningsfulde forfattere og opleve hendes hjem på en særlig måde.

Fri adgang med entrébillet. Tilmelding er påkrævet (også for årskortholdere) og foregår via linket

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »