BioBlitz i Karen Blixen Fuglereservat

BioBlitz i Karen Blixen Fuglereservat

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

BioBlitz i Karen Blixen Fuglereservat

For at kunne passe på de vilde arter og naturen, er det vigtigt at vide, hvad den rummer. Derfor afholder Karen Blixen Museum d. 19.-20. oktober en BioBlitz med en masse fantastiske naturelskere ligesom os. Bio betyder “liv”, og blitz betyder “at gøre noget hurtigt og intensivt”. En BioBlitz går derfor ud på at undersøge et givent område for arter – dyr, planter og svampe – og derefter registrere alle dem, man finder.

I løbet af 24 timer undersøger vi, hvilke arter man kan finde i Fuglereservatet i sensommeren. Her kan du opleve biologer og andre naturkyndige undersøge naturen, og hvis du har lyst, kan du være med til at kortlægge nogle af arterne.

Museets naturformidlere er selvfølgelig til stede og fortæller glædeligt om hvilke arter, der bliver fundet på dagen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »