Bag om Ehrengard – oplæsning

Bag om Ehrengard - oplæsning

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Bag om Ehrengard – oplæsning

Skuespiller Birgitte Hjort Sørensen læser Karen Blixens fortælling ”Ehrengard” om den berygtede kunstner og forfører Herr Cazotte, der selv ender med at blive forført  af den unge, stærke Ehrengard.

Er det en komedie eller en tragedie, spørger den gamle dame, der er ”Ehrengard”s fortæller. Hun er talerør for den Karen Blixen, der elsker at udfordre sine læsere. Hvordan skal vi forstå denne fortælling, er det et teaterstykke, et maleri – eller måske snarere et stykke musik, en sonate, som den gamle dame antyder?  

Bedøm selv, når fortællingen “Ehrengard” læses op i sin fulde længde af skuespiller Birgitte Hjort Sørensen.

Karen Blixen skrev den første version af ”Ehrengard” i 1952 på engelsk til et amerikansk magasin. Efter flere gennemskrivninger nogle år senere blev den igen henlagt og udkom først i december 1962, få måneder efter Karen Blixens død, i en forkortet udgave i det amerikanske magasin Ladies Home Journal. 

Bag om Ehrengard er en serie af arrangementer, der tager afsæt i den aktuelle særudstilling FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard, som kan opleves på Karen Blixen Museum Rungstedlund fra 6. oktober til 30. april.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »