Bag om Ehrengard — Johnny Kondrup

Bag om Ehrengard — Johnny Kondrup

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Bag om Ehrengard — Johnny Kondrup

Forførelse er kunsten at få andre mennesker til at handle imod deres egen interesse, mens de tror, at det gavner dem. Ofte er forførelsen af erotisk art, men ikke altid. Den kan også dreje sig om magt, penge eller viden – tænk f.eks. på slangens forførelse af Eva i Første Mosebog.

Denne aften vil professor i nordisk litteratur Johnny Kondrup gøre os klogere på et af de gennemgående temaer i Karen Blixens forfatterskab – nemlig forførelse. Temaet udfoldes med fortællingerne ‘Ehrengard’ og ‘Sorg-Agre’ som eksempler.

Bag om Ehrengard er en serie af arrangementer, der tager afsæt i den aktuelle særudstilling FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard, som kan opleves på Karen Blixen Museum Rungstedlund fra 6. oktober til 30. april.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »