Bag om Ehrengard – Dronningens découpager

Bag om Ehrengard - Dronningens découpager

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Bag om Ehrengard – Dronningens découpager

I denne salonsamtale kan du møde kunsthistoriker Trine Ross i samtale med journalist Adrian Lloyd Hughes om Dronningens découpager og découpagen som kunstform.

Trine Ross kan ikke dy sig for at gå på opdagelse i H.M. Dronningens découpager. Et strejf af genkendelse ligger altid på lur i de tusindvis af elementer, som Dronningen samler i billedfladerne, synes Ross. Kunne dette eller hin træ være malet af den franske landskabsmaler Claude Lorraine, eller kunne en søbred hidrøre fra englænderen John Constable?

I samtalen med Adrian Hughes vil Trine Ross analysere den forvandling, billeder gennemgår ved at blive sat sammen – og den forvandling som objekter gennemgår, når de bliver iklædt découpagernes nye gevandter. Hughes og Ross vil diskutere, hvor man kan spore Dronningens særkende ved sammenligning med andres découpager.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »