Backgammon turnering

Backgammon turnering på Rungsted Strand

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Backgammon turnering

Den 25. juni kl. 10.00 inviterer vi dig til en spændende backgammon-turnering på Rungsted Sydstrand. Har du lyst til at udfordre andre eller blive udfordret på dine backgammon-færdigheder? Så tilmeld dig nu!

Turneringen finder sted på strandbaren Oddie’s, og et bestyrelsesmedlem fra Dansk Backgammon Forbund vil være til stede og styre slagets gang. Vi har plads til maksimalt 16 spillere, så tilmeld dig hurtigt for at sikre din plads. Aldersgrænsen er 12 år.

For at tilmelde dig skal du blot skrive dit navn i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du har mulighed for at medbringe dit eget backgammon-spil, så skriv det gerne også. Turneringen vil blive afholdt som en “alle mod alle”, og vinderen vil blive belønnet med et gavekort til Oddies.

Vi ser frem til at se dig til en dag fyldt med spænding, strategi og hyggeligt samvær ved Rungsted Sydstrand. Kom og deltag i turneringen eller hepp på sidelinjen – vi glæder os til at have dig med!

Tilmelding på Oddie’s facebookside – link under ‘læs mere’

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »