Baby Bio

Baby bio i Kulturhus Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Baby Bio

Hver måned, den sidste onsdag, kl. 10.00, inviterer vi dig og din baby til Baby-Bio.

Under denne særlige forestilling er der tændt svagt lys i salen, så du kan holde øje med dit barn, og lydniveauet er sænket for at skabe en behagelig atmosfære. Med Baby-Bio ønsker vi at tilbyde den perfekte biografoplevelse til dig, der enten er på barsel eller gerne vil se film som nybagt forælder.

Til Baby-Bio viser vi aktuelle film med dæmpet belysning og lavere lydniveau end normalt, så du kan nyde filmen sammen med din baby. Udenfor salen er der også mulighed for at opstille din barnevogn, så du har alt, hvad du og din baby har brug for.

Det bedste af det hele er, at du kun behøver at købe en billet til dig selv, da din baby selvfølgelig har gratis adgang til Baby-Bio.

Vi ser frem til at byde dig og din baby velkommen til en hyggelig biografoplevelse, hvor I kan nyde filmen og være sammen i en behagelig og afslappet atmosfære.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »