At dele et liv

At dele et liv

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

At dele et liv

Teaterforestillingen At dele et liv er en komedie om os alle sammen. En historie om to menneskers fælles liv. Fra det første møde, over kriser og sejre og helt almindelige tirsdage.

At dele et liv kaster lys over vores måde at være sammen på. Vores misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler.

Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre, hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Derved bliver hver forestilling og publikums oplevelse unik hver gang.

Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængig af rækkefølgen, fordi de ses med (eller uden) viden om, hvad der sker efterfølgende eller forud.

Forestillingen er skabt af de to skuespillere, du møder på scenen: Mette Rønne og Søren Ruby. At dele et liver produceret af Kulturmarkt og Det Kommende Teater.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »