Alternativ Helsemesse

Alternativ Helsemesse i Hørsholm den 26 nov. på Selmersvej

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Alternativ Helsemesse

Sidste søndag i november er der Alternativ Helsemesse med over 20 udstillere, foredrag, mini sessioner og meget andet spændene. På messen kan du møde en lang række alternative behandlere og udstillere inden for blandt andet sundhed og ernæring, stressbehandling, yoga, klarsyn, helseprodukter, telepati, hypnose, astrologi, healing, englekort, clairvoyance, TFT Tankefeltterapi, salg af kort og krystaller og meget andet spændende. Arrangørerne er Kristine Velschow & Jette Lilholm

Gratis entré.

FOREDRAG M.M.

Kl 9.00 til 10.00 vil der være morgenyoga til de friske v/ luise Lyngmark ( pris 125 kr , medbring måtte samt uldtæppe )

Kl.10.30 – 11.30 foredrag om Astrologi v/ Sussie Baun Madsen.

Kl.12.30 – 13.30 foredrag om sundhed og Ernæring v/ Britta Jakobsen fra Inner Life.

Kl. 13.30 til 14.15 klarsynsdemo v/ Paloma Zendings

Kl. 14.30 – 15.30 foredrag v/ Martin Spang Olsen som fortæller om Sensorisk træning – den hurtigste vej til et bedre liv.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »