Alsang fra Højskolesangbogen

Alsang i Kulturhus Trommens foyer

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Alsang fra Højskolesangbogen

Kom og vær med til en dejlig stund med fællessang i Trommens foyer! Kulturhus Trommen inviterer til alsang med Per Johannesson, tidligere musikskoleleder i Hørsholm gennem 30 år.

Bag flyglet vil Per Johannesson sidde klar til at lede os gennem en skøn sangoplevelse. Vi vil synge sange fra Højskolesangbogen og andre udvalgte sange, som Per Johannesson har forberedt på A4-ark til uddeling. På den måde kan alle være med og synge med på de kendte og elskede melodier.

Vi ønsker også at skabe en interaktiv oplevelse, hvor deltagerne har mulighed for at ønske sange. Så hvis der er en særlig sang, du har lyst til at synge sammen med de andre, er du mere end velkommen til at komme med dit ønske.

Det bedste af det hele er, at alle er velkomne, og der er gratis entré. Det handler om at samles og dele glæden ved sangen i et inkluderende og hyggeligt fællesskab.

Hver gang begynder kl. 11:00, så sørg for at komme i god tid, så du kan finde en plads og varme op til en dejlig sangoplevelse.

Så tag din familie, venner eller naboer med og lad os synge sammen i Kulturhus Trommens foyer. Vi glæder os til at se dig og til at skabe en stemningsfuld og livlig alsangsstund.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »