Aires del Sur

Aires del Sur

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Aires del Sur

Aires del Sur, som består af dansere og musikere, der repræsenterer en række sydlige landes stærke kulturelle identiteter, deres fælles historie, og indbyrdes forståelse, kommer til Trommen igen fredag d. 4. maj kl. 20.00 med et nyt, passioneret show!

Bjarke Falgren, DMA-vinder i komposition, sætter stemningen med sit unikke violinspil og egen komposition The Journey – og vi skal minsandten på en musikalsk rejse… Snart bliver han nemlig akkompagneret af flamencodanserinden, Catherine Vigh, som med sin elegante skikkelse og rytmiske eksplosioner markerer det temperament, vi møder i Syden.

Pianisten Steen Rasmussen, Danmarks bedste talsmand for brasiliansk musik, og den herboende, excellente, cubanske bassist, Yasser Pino, tager os med over Atlanten. Flamencosangeren, Thierry Boisdon, synger blandt andet en romantisk guajiras bygget op omkring et digt af den berømte spanske digter Federico García Lorca, fra dengang han besøgte Cuba. Publikum oplever også og ikke mindst den ekspressive flamencodanser, Juan Fernandez, fløjet direkte ind fra Sevilla, som med rytmisk overskud leger sig ind i de latinamerikanske rytmer.

Aftens koncert byder på varme, passion, romantik, imponerende rytmisk forståelse, hurtighed og temperament.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »