Åbning af BLIXENRUTEN

Åbning af BLIXENRUTEN

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Åbning af BLIXENRUTEN

Karen Blixen Museum Rungstedlund har fornøjelsen af at invitere dig til åbning af den nye vandrerute BLIXENRUTEN.

BLIXENRUTEN er en 16 km lang vandrerute, som bliver blandt de første certificerede kultur-kvalitetsstier i Nordeuropa.

Det fejrer vi sammen med de mange, der har bidraget til udviklingen af ruten, og vi håber, at du vil være med til en festlig eftermiddag i haven på Rungstedlund, hvor vi byder på bobler, musik, lidt at spise og mulighed for at gå en lille del af ruten.

På ruten kan du lytte til korte lydfortællinger om Karen Blixen og hendes tilknytning til området samt om lokale kultur- og naturattraktioner i verdensklasse. Der er i alt 17 lydfortællinger, som dykker ned i alt fra landskabernes udvikling gennem istid til bronzealder, den tragiske historie om den ulykkelige Dronning Caroline Mathilde og et slot der sank i grus, til opløftende fortællinger om skovens udvikling og vild natur.

BLIXENRUTEN er udviklet i samarbejde med Dansk Vandrelaug, Naturstyrelsen, Museum Nordsjælland og Arboretet. Ruten fører gennem Fuglereservatet på Rungstedlund i Blixens fodspor ud i den omkringliggende natur i Folehave skov, omkring Arboretet og gennem Hørsholm Slotshave.

Med BLIXENRUTEN ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring et stykke enestående nordsjællandsk natur- og kulturhistorie midt mellem Hovedstaden og Kongernes Nordsjælland – et område som på sin vis er lidt overset.

BLIXENRUTEN er støttet af Nordea-fonden, 15. Juni Fonden og Hørsholm Kommune.

PROGRAMMET 6. JUNI 

16:00 Velkomst (i haven)

16:15 Tale v. museumsdirektør Elisabeth Nøjgaard, Hørsholm Kommunes borgmester Morten Slotved samt biolog og projektleder Anne-Mette Høeg Andersen

16:30 Præsentation af lydfortællinger på BLIXENRUTEN v. producent Helle Solvang

16:40 Musikalsk indslag

Herefter let servering og mulighed for at gå en del af BLIXENRUTEN og lytte til udvalgte lydfortællinger.

18:00 Arrangementet slutter

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »