Åbent Hus i Arboretet

Åbent Hus i Arboretet

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Åbent Hus i Arboretet

Søndag d. 10. september åbner vi dørene for åbent hus i Arboretet for både børn og voksne fra kl. 10-14.

Naturen holder åbent hus med en masse spændende oplevelser i uge 36. Her er det nemlig Naturens Uge, hvor der i hele landet er naturaktiviteter for dig og din familie. Temaet for Naturens Uge i 2023 er ”Under overfladen”. I Arboretet vil vi dykke ned under overfladen af den natur der omgiver os. Du kan her finde og opleve planter og dyr tæt på, deltage i posteløb samt komme på guidede rundvisninger der tager dig med under overfladen af Arboretet og dets planter.

Her i Arboretet vil vi gerne invitere til at gå på opdagelse i vores samling af træer og buske og blive klogere på, hvad der egentlig foregår i Arboretets samling. Man kan opleve Arboretet ved at gå på opdagelse selv, eller ved at deltage i en eller flere af vores aktiviteter. Hele dagen er gratis, og kræver ikke tilmelding. Rundvisninger og åbent hus i Nacadia er primært tiltænkt voksne og resterende aktiviteter er tiltænkt børn fra 3 år og opefter, men alle aktiviteter er åbne for gæster i alle aldre. Se program for de enkelte aktiviteters tidspunkter.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »