Åben hus: Fremtidens Hørsholm

drøft fremtidens Hørsholm Kommune med politikere og forvaltning

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Åben hus: Fremtidens Hørsholm

Kom og drøft fremtidens Hørsholm Kommune med politikere og forvaltning.
Hvad mener du om Kommunalbestyrelsens strategi for udvikling og den fysiske planlægning? Og har du forslag og idéer til den kommende revision af kommuneplanen?
Forslag Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) i høring. Hørsholmstrategien er en samlet langsigtet strategi, der sætter retningen for udviklingen af kommunen, med Børneliv, Byliv og Bæredygtighed som de vigtigste pejlemærker.
Hørsholmstrategien udgør også startskuddet til arbejdet med kommunens næste kommuneplan, der styrer den fysiske udvikling af kommunen. I strategien fremgår, hvilke ændringer, Kommunalbestyrelsen har til hensigt at foretage i kommuneplanen, der skal gælde for årene 2025-2037.
Hørsholm Kommune inviterer borgere, virksomheder, foreninger og alle andre som brænder for kommunens udvikling til åbent hus-arrangement, hvor der vil være mulighed for at komme med input, drøfte og stille spørgsmål til Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035).
Forslaget til Hørsholmstrategien (Plan- og udviklingsstrategi 2023-2035) kan læses på hjemmesiden.
Det er muligt at afgive høringssvar frem til den 5. februar 2024.
Tilmedling ikke nødvendig.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »