1-2-TRÆ

1-2-TRÆ

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

1-2-TRÆ

Børneteater for de 3-7-årige

Søstrene Liv og Gro befinder sig pludselig midt i et rigtigt eventyr, hvor 3 opgaver skal løses, før end de igen kan vende hjem. En uskyldig hyggelig picnic starter en rutsjetur af magiske oplevelser. De sendes ned i underverden, på en eventyrlig mission i en magisk verden der ligger lige under vores fødder. En utrolig, men sand historie hvor de sammen med publikum opdager og udforsker hvordan træerne snakker sammen og hvor vi får kendskab til hvordan svampe og hyfer er underverdens internet.

En sanselig, poetisk forestilling med humor og eventyrlig magi, hvor vi taler lige ind i den klimaproblematik vi alle er en del af.

Forestillingen spilles i Trommerum i kælderen.

Billetter sættes til salg snarest muligt.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »