Brug byen

Lokale ‘workspaces’ til dig og din computer

Vhar fundet steder i vores egen byhvor du kan slå dig ned med din computer, måske i selskab med en arbejdskollega eller god ven.

I København er der masser af steder, hvor man kan sætte sig med sin computer og arbejde for eksempel et er par timeren halv dag eller en hel dagfordi man er i mellem to mødereller arbejder hjemme fraog har brug for luftforandring eller bare en arbejdsplads for en stund. Vhar fundet steder i vores egen byhvor du kan slå dig ned med din computer, måske i selskab med en arbejdskollega eller god ven.

Rungstedgaard

Rungsted Strandvej 107

2960 Rungsted Kyst

Telefon:  45 86 44 22

Web: rungstedgaard.dk

Hos Rungstedgaard kan du ’Leje en stol’ for 23 timer og slå dig ned i deres sofaer og ved arbejdsborde, der står rundt omkring deres konferencefaciliteter. Det er inkl. kaffe, te og vand ad libitum i deres selvbetjeningsbarer, som to gange dagligt fyldes med lækkerier af køkkenets konditorer. Du kan også være der hele dagen, med og uden frokost. – Priser fra 155.-

Klik på krydset for info og adresse om stedet

Rungstedgaard

Foto: Rungstedgaard

Stationsstuen, Rungsted station

Vestre Stationsvej 7

2960 Rungsted Kyst

Stationsstuen er indrettet til dig, der vil arbejde lidt i ventetideninden toget kommer. Men stedet er så hyggeligt, at vi godt gider at arbejde der hele dagen. Der er masser af strømstik til alle dine devices. Kiosken er leveringsdygtig i kaffe, te, vand, sandwichesog søde sager. Åbningstiden er kl. 6.3018.00

My Beautiful Gallery

Østre Stationsvej 6

2960 Rungsted Kyst

Web: mybg.dk

På den anden side af Kystbanen ligger det lille galleri, som også har cafe. Her kan du også sætte dig og arbejde, når de har åbent. Det er et sted, hvor der kan væreliv og trafik men det er måske lige det, man har brug for, inden man skal hjem. Åbningstiden er tirsdagfredag kl. 1418.00

Stationsstuen Rungsted station

Foto: Therese Harris

Lagkagehuset

Syrenvej 2

2970 Hørsholm

Tel: 73 70 94 06

Web: lagkagehuset.dk

Lagkagehuset på Usserød Kongevej er et godt bud i det centrale Hørsholm. Særligt pladserne ved vinduerne er attraktive som arbejdspladserne. Foruden det vante store udvalg i bageriet, kan du få morgenmad og frokost. Her kan være en del mennesker og dermed ikke altid optimal arbejdsro. Åbningstiden er kl. 617.00.

Espresso House

Hørsholm Midtpunkt 47

2970 Hørsholm

Tel: 51 63 69 70

Web: dk.espressohouse.com

Espresso House i Hørsholm Midtpunkt tilbyder rigtigt god kaffe i et hyggeligt miljø. Her er både lounge arrangementer og høje borde, hvor du kan sidde og arbejde med din computer. 

Trommen, biblioteket

Bibliotekstorvet 1

2970 Hørsholm

Tel: 48 49 57 50

Web: biblioteket.horsholm.dk

Absolut arbejdsro finder du til gengæld på biblioteket i kulturhuset Trommen. Du skal selv medbringe kaffen. Her er masser af skrivebordspladser med rigtige kontorstole, hvilket er et stort plus, og detopvejer måske den manglende stemningÅbningstiden er kl. 823.00.

Klik på krydset for info og adresse om stedet

Fakta

I et workspace kommer man kun for at arbejde. Man medbringer sin computer og benytter stedets faciliteter. Der vil være kaffe, te og vand, og cafeen tilbyder morgenmad, frokost og forskelligt snack. Man kan mødes med kolleger og netværk.Det er ofte iværksættere, selvstændige, konsulenter og freelancere, som bruger workspaces. Man betaler oftest på timebasis, dagsbasis eller har et medlemskabDet varierer fra sted til sted, hvordan de har ’strikket deres tilbud sammen’.

MØD OS PÅ